vineri, 24 aprilie 2015

10. Ziua Pământului - Prietenii naturii - 24 aprilie2015

DATA:  24 aprilie 2015
ZONA:  Fieni – zona sălii de sport și curtea grădiniței
ORGANIZARE: Grădinița Dumbrava Minunată Fieni în parteneriat cu Asociația Ecologică Floare de Colț și Primăria orașului Fieni
PARTICIPARE: (92 persoane)
-         35 de copii de grădiniță de la grupele mari și 30 de copii de la grupele mici
-         6 educatoare, 10 părinți, 4 reprezentanți AEFC (Prundaru Mihnea, Prundaru Andra, Mușat Teodor, Ileana Bocanciu), 7 reprezentanți ai primăriei
DESCRIERE:
-      Au fost plantați 35 de puieți de plop, tei, arțar
-      Au fost plantate flori în curetea grădiniței
-      Activitatea s-a desfășurat între orele 9:00 – 11:00 la Fieni în zona sălii de sport și în curtea grădiniței
OBSERVAŢII:
-      Vreme bună. Mulțumiri ocolului silvic Găiești pentru puieți.
ÎNTOCMIT:  Ileana Bocanciu

ZIUA PĂMÂNTULUI – Prietenii naturii

La Fieni, Ziua Pământului a fost sărbătorită cu mare entuziasm de cei mai mici prieteni ai naturii, copiii din Grădinița “Dumbrava Minunată”.
Profitând de vremea frumoasă, copiii din grădiniță, însoțiți de doamnele educatoare, cu ajutorul neprețuit al părinților, îndrumați de reprezentații primăriei precum și ai Asociației Ecologice Floare de Colț, au pus mâna pe unelte și au muncit cu spor, la plantat de puieți și de flori.
Un număr de 35 de copii din grupele mari, au plantat tot atâția copăcei: plopi, tei, arțari sau stejari, oferiți de Ocolul Silvic Moroieni, în zona sălii de sport a orașului. Copiii mai mici au plantat flori în curtea grădiniței și cu toții s-au bucurat de o zi minunată.
La final ei au primit diplome și au promis că vor reveni în fiecare lună să vadă cum au crescut copăceii lor, demonstrându-ne încă o dată, că nici o vârstă nu-i prea mică pentru a începe să iubești natura!

Niciun comentariu: