miercuri, 5 iunie 2013

2. Tineri voluntari de Ziua Mediului - 5 iunie 2013

Tinerii voluntari din Asociatia Ecologica Floare de Colt, elevi ai Grupului Scolar „Ing. Aurel Rainu” Fieni, coordonati de doamna profesoara Constanta Anghel, au luat initiativa pentru a sarbatori si la Fieni „Ziua Mondiala a Mediului”.
Astfel, pe data de 5 iunie 2013 ei au participat la o întâlnire cu Ileana Bocanciu, voluntar în AEFC si coordonator Programe în Centrul Local "Naparis", pentru a afla mai multe amanunte despre proiectul „Fieni – Oras de cercetas” si pentru a sprijini realizarea „casutei verzi” din pet-uri reciclate.  Constructia solarului în care cresc capsuni, a început deja în cadrul acestui proiect, care este implementat de patrulele de cercetasi Coresi si Petale Roz din Centrul Local „Naparis” – Organizatia Nationala „Cercetasii României”.
Dupa ce au urmarit imagini despre stadiul proiectului si mai ales despre stadiul de realizare al solarului, tinerii participanti au primit drept multumire pentru pet-urile aduse de ei, diplome de participare si capsuni. 
La activitate au participat din partea scolii 14 elevi si trei cadre didactice, între orele 9:00 si 10:30. Le multumim tuturor!































Niciun comentariu:

Colții Doicii - 29 ianuarie 2023